Info om Turneringsdeltagelse

Her får du alt viden om hvordan du tilmelder dig DFGF´s turneringer, hvad det kræver for at deltage og hvad du kan forvente.

DFGF bruger til turneringer et livescore-system som hedder gScore. Derfor skal man tilmelde sig turneringer igennem gScore.eu, hvor man først og fremmest skal oprette en spillerprofil. Under de forskellige turneringer her på siden, vil der også være et direkte link til turneringernes registreringsside. Husk at oprette en spillerprofil først, det tager kun 5 min.

Herre A - Herre B - Dame - Junior - Herre Double - Dame Double

DFGF´s turneringer har forskellige kategorier man kan tilmelde sig, og under hver turnering kan du se hvilke kategorier der er tilgængelige.

DM i Mix Double, DM for Juniorer og Champions Cup, er turneringer der afvikles for sig selv. Det betyder at resultatet ikke indgår på nogen ranglister.

Til DM i Fodboldgolf afvikles der også en prestigefyldt doubleturnering, og ved tilmelding skal man huske at notere sin makker.

På den danske Sommertour og Vintertour kan man som "Herre" tilmelde sig i en A-række eller en B-række, og man må selv bestemme hvilken række man prøver kræfter med. Man skal dog fylde 16 år i det indeværende år for at stille op i Herre-A og 9 år for at stille op i Herre-B. Begge rækker har en rangliste, hvor der kåres en samlet vinder for touren. Vi råder nye spillere til at starte i B-rækken uanset alder. Damer skal tilmelde sig i Dame-rækken og det må man fra det år man fylder 13 år.

Som Juniorer kan man som "Herre" deltage på Sommertouren og Vintertouren i "Herre B" og stille op til DM for Juniorer. Man er Junior fra det år man fylder 9 år til og med det år man fylder 15 år.

Der er ingen kvalifikation til DFGF´s turneringer (Champions Cup undtaget), så man skal kun forholde sig til de alderskrav der er fremstillet. Vi forventer dog at man er bekendt med de officielle turneringsregler som kan findes i hovedmenuen.

Overholder man ikke de alderskrav der er fremsat for en turnering eller række man ønsker at deltage i, så kan man søge DFGF om dispensation ved at sende en mail.